Atelierul Digital la Cluj-Napoca

Atelierul Digital reprezintă o oportunitate pentru tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, care vor putea învăța despre ce înseamnă un profil virtual, SEO, AdWords, cum pot folosi Youtube-ul în avantajul lor, despre importanța unei pagini de contact pe propriul website sau cum să își facă un formular de feedback online.

Întâlnirile sunt punctuale, iar durata unui curs este de 3 ore. După finalizarea cursului, participanții vor aprofunda cunostințele pe o platformă online, unde vor susține o serie de teste, iar la final vor obține o diplomă certificată de Google și IAB Europe, recunoscută de toți angajatorii din Europa.

La eveniment va fi prezent unul din următorii specialiști Google – Elena Dobre, strategist în marketing online; Cristian Ignat, Fondator Canopy; Anabela Luca, Managing Director și Online Marketing Consultant, trainer la Adlemonade; Dragos Smeu, Performance Manager Kubis Interactive; Adrian Enache, Co-founder The Masterplan Agency; Birtha Attila, fondator proClick.ro sau Sorin Sfetcu, Deputy Managing Director iProspect.

Următoarea sesiune va avea loc la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, sala 359, de pe Strada George Barițiu 26-28, în ziua de joi, 24.11.2016, în intervalul orar 18:00 – 21:00. Este de ajuns să participați doar la o sesiune pentru a vă începe drumul către certificarea Google.

Evenimentul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, BEST Cluj-Napoca și OSUT.

Mai multe informații despre cursul gratuit Atelieul Digital pot fi consultate pe www.atelieruldigital.com.

Verified by ExactMetrics