BattleLab Robotica 2017

Tu ai auzit de BattleLab Robotica?
Ești pasionat de roboți sau pur și simplu îți place să vezi ce construiesc alții?

Povestea începe în anul 2011, când Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universității Tehnice și BEST Cluj-Napoca își unesc forțele pentru a realiza un eveniment unic în Cluj-Napoca.

Pentru cei ce nu știu, BattleLab Robotica este un concurs studențesc de Sumo Robotic. Acest concept a apărut la sfârșitul anilor ‘80 în Japonia ca o încercare de a combina tradiția cu tehnologia, fiind inventat de Hiroshi Nazawa, președintele companiei Fuji Software. Prima competiție demonstrativă a avut loc în 1989, cu 33 de roboți, iar de atunci acest fenomen este în continuă creștere. Tema competiției o reprezintă implementarea de roboți de sumo autonomi, capabili să identifice și să elimine de pe suprafața de joc robotul advers in competiții de tip “1 la 1”.

Când va avea loc evenimentul?
Ne aflăm la ediția cu numărul șapte a acestui eveniment, ediție ce va avea loc în data de 6 mai 2017. Concursul se adresează tuturor studenților din universitățile cu profil tehnic din România și din lume, indiferent de specializarea sau anul de studiu din care fac parte.

Cum mă pot înscrie?
Tot ce trebuie să faci e să intri pe site-ul nostru oficial, battlelab.ro, până în data de 3 aprilie 2017 și să îți înscrii robotul. Trebuie menționat că informaţii despre roboţi şi competiţie se vor trimite doar echipelor înscrise pe site.

Fie că vrei să îți susții echipa favorită sau să îți aduci robotul în ring, te așteptăm cu drag la cel mai tare eveniment!

Verified by ExactMetrics