Cursuri de sezon

BEST oferă cursuri de scurtă durată, care le permit studenților participanți să se dezvolte din punct de vedere tehnic în domeniul lor de studiu, într-un nou domeniu academic sau să își dezvolte abilități care să îi ajute în viitoarea lor carieră, abilități precum: leadership, facilitare, managementul proiectelor etc. Cursurile pot fi de două feluri: cursuri pentru începători în domeniu și cursuri avansate. În timp ce împărtășesc experiențe cu studenți din alte culturi și își dezvoltă partea de soft skills , participanții a ocazia să își îmbogățească educația primită în universitate.

Cu ajutorul cursurilor BEST studenții în inginerie se pot dezvolta în diferite domenii. Mediul internațional îi ajută să înțeleagă diversitatea cuturală și să învețe să-și depășească diferențele.

Cursurile au loc în toate cele patru sezoane: primăvara, vara, toamna, iarna în toate cele 96 de universități din Europa unde sunt prezente grupuri locale BEST. De asemenea, cursurile pot fi de mai multe feluri: cursuri tehnologice, cursuri pe dezvoltarea abilităților în carieră și cursuri pe inginerie aplicată.​

Pe scurt, dacă participi la un astfel de curs ai parte de:​

  • vizite la companii, centre de cercetare și linii de producție
  • studii de caz
  • experiențe noi alături de alți studenți îintr-un cadru internațional

Mai multe pe: