BUZZ

Promovarea cursurilor de sezon

BUZZ-ul este o broșură a organizației BEST Cluj-Napoca, publicaţie distribuită gratuit studenţilor din UTCN, ce poate aparea în 4 ediţii: Spring BUZZ, SummerBUZZ, Autumn BUZZ, Winter BUZZ.

Scopul principal al acesteia îl reprezintă promovarea cursurilor academice şi non-academice organizate de BEST în fiecare sezon, în toată Europa pentru studenţii universităţilor tehnice. Prin intermediul broşurii, studenţii primesc de asemenea informaţii cu privire la evenimentele organizate de BEST Cluj-Napoca, universitate sau companii partenere, cum ar fi: competiţii inginereşti, sesiuni de traininguri sau evenimente de carieră.

BUZZ-ul, principalul instrument de promovare al cursurilor de sezon este distribuit studenților de către membrii grupului localBEST, în campusurile studențești și în principalele clădiri ale facultăților ce aparțin UTC-N. Proiectul s-a dovedit un real succes, dovadă fiind creșterea numărului de studenți care aplică la aceste activități, beneficiind astfel de educație complementară și de oportunitatea de a lucra într-un mediu multicultural.

[tcb-script type=”text/javascript” src=”//e.issuu.com/embed.js” async=”true”][/tcb-script]

This post is also available in: Engleză