BEST Internațional

Board of European Students of Technology

BEST,Board of European Students of Technology, este o organizație nonprofit și apolitică aflată în continuă creștere. Din 1989 BEST oferă oportunități de comunicare, cooperare și schimburi de experiență pentru studenți din toată Europa.

Empowered Diversity

BEST promovează „Empowered diversity“ și ajută studenții europeni de profil tehnic să dobândească o gândire internațională, prin înțelegerea mai bună a culturilor europene și dezvoltarea abilității de a lucra și a face voluntariat într-un mediu multicultural. Participând la cursuri BEST și competiții inginerești, studenţii au oportunitatea de a-şi extinde cunoștințele în anumite domenii complementare educației lor inginerești. De asemenea, acestea creează contextul în care membrii organizației pot să facă schimb de cunoștințe și să dobândească experiență organizând aceste evenimente.

Obiective

BEST doreste să lărgească orizonturile studenţilor în legătură cu piața de muncă, oferind oportunități prin evenimente legate de carieră (târguri de joburi, zile de companii, workshopuri) și printr-un centru internațional de carieră. În cele din urmă, BEST și-a dezvoltat propriul său sistem de training intern, pentru o mai bună susținere a membrilor organizaţiei care au oportunitatea de a-și îmbunătăți abilitățile și cunoștintele prin participarea la evenimente de training.

Spiritul BEST

Flexibilitate

Pe lângă faptul că ne adaptăm situațiilor concrete, de zi cu zi, cu o viteză considerabilă rezultată în primul rând din experiență, încercăm mereu să ne alăturăm mișcării dominante, devenind membri activi ai societății globalizate.

Prietenie

Munca în echipă, încrederea, comunicarea – toate sunt dezvoltate atunci când oamenii ajung să aibă relații stabile de prietenie.

Distracție

Pentru că suntem tineri și vrem să experimentăm, distracția vine mereu sub forme diverse și ne ajută atât să ne destindem, cât și să ne cunoaștem mai bine și să creăm relații de durată.

Dezvoltare

Ne asigurăm continuitatea și susținerea ritmului de activitate prin evaluare constantă și prin punerea creativității noastre în serviciul îmbunătățirii neîntrerupte.

Învățare

Ne îmbogățim mereu cunoștințele și capacitățile prin transferuri de informații cu membrii experimentați, prin participarea la cursuri academice sau la traininguri interne, astfel ca la sfârșitul activității noastre de student să pornim cu o bogată experiență mai departe.

0
Țări
0
Grupuri Locale BEST
0
Membri
0
Studenți implicați